luni, 24 februarie 2014

Cupa raionului Ştefan Vodă la minifotbal între echipele de veterani

   Duminică 23 februarie, în satul Carahasani, s-a desfăşurat Cupa raionului Ştefan Vodă la minifotbal între echipele de veterani. Participanţii au demonstrat că şi peste ani, dragostea de sport nu scade. Toate echipele au demonstrat puterea voinţii pentru victorie, fiecare din ele ar fi meritat victoria. Dar sport, e sport, şi trebuie să fie şi câştigători, repet încă pentru o dată, că toate echipele au meritat victoria şi cel puţin au câştigat sănătate şi placere de Din pacate generaţiile din ultimii decenii nu mai au acest entuziasm, iar conducerea la toate nivelile, nu are nevoie de cetăţeni sănătoşi, nici mintal, nici fizic, de aceea sper că prestaţia veteranilor, a fost un exemplu pozitiv pentru viitorii sportivi.
   Echipa din Ştefan Vodă, pentru a patra oară consecutiv a cucerit cupa câştigând în finală echipa din Olăneşti cu scorul de 7-1, locul III, i-a revenit echipei gazde ce a câştigat finala mică în faţa echipei din Purcari cu scorul de 9-3, echipa din Răscăieţi s-a clasat pe locul V.

   De asemenea au fost marcaţi cei mai buni jucători; Gherman Oleg (Ştefan Vodă), Arpentii Aurel (Olăneşti), Roşca Valeriu (Carahasani), Morari Pavel (Purcari), Guţulschii Andrei (Răscăieţi).









Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu